Влезте в Син Доон, най-голямата пещера в света. Това е великолепно.

най-голямата пещера в света

Син Доон е най-голямата пещера в света. Пещерата е в сърцето на националния парк Phong Nha Ke Bang в провинция Quang Binh в Централен Виетнам. Само наскоро беше проучена от Британската асоциация за изследване на пещерите през 2009-2010 г. пещерата е отворена за обществено ползване от 2013 г. насам.

По-малко хора са видели вътрешността на Hang Hang Doong, отколкото са стояли на върха на връх Еверест. Присъединете се към нас в тази извънземна експедиция и се превърнете в един от малкото късметлии, които са имали променящия се опит в проучването на най-голямата пещера в света.

Представете си, че тренирате направо в дълбините на най-голямата пещера в света на експедиция, различна от която и да е друга. Пещерата е толкова масивна, че 747 може да лети през най-голямата й пещера. Пространство, толкова хипнотизиращо, че ви принуждава да попитате дали все още сте на тази планета изобщо. Чужди пейзажи, които не се срещат никъде другаде, огромни сталагмити, издигащи се от земята, и статуетски сталактити, висящи от тавана като чужд вид. Джунгли излизат от самата пещера, сцена, която е толкова сюрреалистична, че трябва да я видите, за да я вярвате. Мъгливите облаци обгръщат цялата сцена, резултат от локалната атмосфера на пещерата. Проходите, украсени с древни вкаменелости, дават доказателства за милионите години, които са минали по тази Земя.

Докато се приближавате до джунглата точно пред входа, усещането за прохладен вятър, който каскади, вдъхновява всичко вътре във вас. Мрачна, студена и вълнуваща, е очевидно, че има нещо вълшебно чакащо точно зад отварянето към пещерата.

Comment ( 1 )

  • ram

    Proin congue neque quam, id facilisis lacus ullamcorper lacinia. Maecenas eleifend ligula arcu, a vulputate velit mollis vel. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Aenean nec leo orci.

  • novinite

    Visitor Rating: 4 Stars

Leave a Comment