Различни видове баскетболни обръчи

Различни видове баскетболни обръчи

Има три типа главни обръччета, които можете да закупите. Тези три вида са преносими, вградени и монтирани на стена. Сега ще разделим всеки тип, така че ще имате по-добро разбиране за плюсовете и минусите на всеки вариант.

ПРЕНОСИМ

Вероятно най-популярният тип баскетболен обръч днес, досега, както и изборът на купчинки. Портативните баскетболни системи обикновено са снабдени с основа, която може да бъде напълнена с пясък или течност, която поддържа устройството на място и стабилно. Те могат да варират значително в размер и капацитет от 27 до 42 галона. Някои големи обръчи също ще имат място за поставяне на тухли и други материали, които да помогнат за претегляне на баскетболната система. Преносимите обръчи са чудесен избор за повечето домове, тъй като те са лесни за транспортиране и по-лесни за инсталиране, отколкото приземните опции. Връщането към преносимите обръчи е, че особено на по-евтино ниво тези обръчи ще се разклащат и вибрират повече от по-силно поддържани обръчи, които са прикрепени към стената или са подпрени от бетон в земята.

НА ЗЕМЯТА

Обикновено обвивките в земята са значително по-стабилни от преносимите системи. Това е така, защото много от тези подпорни стълбове се поставят в земята с бетон. Препоръчваме тези обръчи за сериозни играчи, които искат да се занимават сериозно със своята игра, които имат стабилна жизнена ситуация и е малко вероятно да се движат. Ако се движите често, тогава преносим обръч вероятно ще бъде по-подходящ за вашия дом. Важно е да се отбележи, че тъй като обвивките в земята изискват конкретно инсталиране на тези обръчи, така че те са на ниво може да бъде по-сложно, отколкото просто да се сглоби преносим обръч.

За монтаж на стена

Стенните монтажни обръчи са станали по-малко популярни с течение на времето поради удобството на преносимия баскетболен обръч. Това са обаче доста стабилни единици, дължащи се на използваните скоби и поради това, че те често са прикрепени към сграда. Ако имате гараж и алеята един до друг, тогава стени монтаж системи ще бъде чудесен избор.

Comment ( 1 )

  • ram

    Etiam ac nulla dui. Sed scelerisque mollis neque ac congue. Proin congue neque quam, id facilisis lacus ullamcorper lacinia. Maecenas eleifend ligula arcu, a vulputate velit mollis vel.

  • novinite

    Visitor Rating: 2 Stars

  • Анонимен

    Visitor Rating: 4 Stars

Leave a Comment